Adatbázisok

A NutriComp Bt. mindegyik programjában saját fejlesztésű adatbázisok futnak, melyek a szoftverekbe beépítve egységes egészet alkotnak.
Cégünk alapvető filozófiája, egyben a későbbiekben is fenntartani kívánt üzletpolitikája, hogy az energia- és tápanyagszámító programok felhasználói mindig komplett, teljesen feltöltött, megbízható adatokat tartalmazó adatbázisokat használhassanak, és ezeknek az adott lehetőség szerinti legfrissebb változatát. Ennek érdekében a legújabb fejlesztésű programjainkhoz az Interneten keresztül is frissíthető, letölthető nyersanyag adatbázist kínálunk.

Az adatbázisok típusai:

  • Nyersanyag- élelmiszer adatbázis
    tartalmazza az egyes élelmiszerek energia- és tápanyag adatait, azok csoportosítását és kiegészítő adatokat
  • Receptek
    dietetikusok által létrehozott kiterjedt minta recept gyűjtemény, teljes anyagkiszabattal valamint kiszámolt energia- és tápanyag értékekkel
  • Termék adatbázis
    a nyersanyag adatbázis része, amely nevesítve tartalmazza élelmiszer gyártó/forgalmazó cégek termékeinek általuk megadott, energia- és tápanyag adatait

Programjaink képekben

autetrend.gif

Tippek és trükkök

Hasznos, ha rászánjuk az időt és a programokban az összes kép (amely lehet, hogy számunkra csak díszítő elemnek tűnik) és piktogram fölé állítjuk az egeret, pár másodpercig nem mozdítjuk el, amennyiben rendelkezik valamilyen funkcióval, az szövegesen megjelenik.

Reklámok