Termékregisztráció

A NutriComp Bt. szoftver programjai kiterjedt élelmiszer-, nyersanyag adatbázissal kerülnek forgalomba, melyek a tápanyagok széles köréről tartalmaznak információt. Az élelmiszereket, ill. étrendkiegészítő termékeket gyártó és/vagy forgalmazó cégeknek lehetőségük van termékeikkel nevesítve bekerülni ebbe az adatbázisba.
Ez a lehetőség egyrészt hasznos a program felhasználójának, mivel korrekté teszi a cégek termékeiről való információkat, másrészt a cégek számára rendkívül hatékony reklámhordozó, mivel a szoftver adatbázisának használója (pl. egy élelmezésvezető) egyben a termékek potenciális megrendelőjévé válhat.

A regisztrációhoz szükség van a gyártó és/vagy forgalmazó cég nevére, a termék pontos nevére és annak minél részletesebb tápanyagtartalmára, mely 100 g-ra vagy egy fogyasztási egységre vonatkozik.
A megrendelő adatlapokon megtalálható a szükséges tápanyagok listája, melyet (több termék esetén fénymásolás után termékenként külön) kitöltve kérünk cégünkhöz visszajuttatni. A tápanyagok szempontjából minél pontosabb és részletesebb adatinformáció mind a cégek, mind a felhasználók érdekét szolgálja!
Az adatlap elérhető elektronikusan kitölthető (xls) formátumban is.

A pontosan kitöltött és visszaküldött adatlapok alapján a NutriComp Bt. vállalja:

  • A termék nevének felvételét az adatbázisba
  • A gyártó és/vagy forgalmazó cég nevének feltüntetését
  • A termék beltartalmi értékeinek (tápanyagainak) pontos nyilvántartását az adatbázisban, és azokhoz való hozzáférést a tápanyagszámítások alkalmával
  • A termékeket tartalmazó nyersanyag adatbázis használatát valamennyi programmodulban
  • Az adatbázisnak a tápanyagszámító programok részeként való országos forgalmazását, terjesztését

Árlista megtekintéseMegrendelő letöltése